Dutch Grand Prix zoekt vrijwilligers bij Formule 1 op Circuit Zandvoort

Begin deze maan zijn de organisatoren van de Dutch Grand Prix begonnen met het werven van vrijwilligers bij de Formule 1 race op het Circuit van Zandvoort. Op sommige onderdelen moeten de organisatoren al ‘nee’ zeggen, omdat daar genoeg vrijwilligers zijn.

Bijdrage leveren

De vrijwilligers kunnen een bijdrage leveren aan het evenement, want ook hier kan volgens de Dutch Grand Prix een evenement als deze niet zonder de hulp van vrijwilligers. Mensen die vrijwilliger willen zijn tijdens het eerste weekend van mei zijn dan als ‘DGP Eventmaker’ onderdeel van de wedstrijd.

Onvergetelijk

De organisatoren van de Dutch Grand Prix willen met het inzetten van de vrijwilligers alle bezoekers aan de Formule 1 race op het Zandvoortse circuit een onvergetelijke dag bezorgen. Een ‘DGP EventMaker’ wordt je niet zomaar. Zij melden zich aan via EventMakers. Dat is het landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen. Volgens de organisatoren van de Nederlandse Formule 1 race maken de DGP EventMakers het evenement en is het zoals de organisatoren zelf zeggen dat zij voor hen op ‘pole position’ staan.

Werkzaamheden

De werkzaamheden die de vrijwilligers doen, liggen bij onder meer het geven van service bij de bezoekers. Ook bij het onderdeel entertainment, zoekt de Dutch Grand Prix nog vrijwilligers. Zoals bekend vindt de Grote Prijs van Nederland voor de Formule 1 van 2020 plaats in het eerste weekend van mei.

Niet vreemd

Dat het niet vreemd is dat een organisatie als de Dutch Grand Prix naar vrijwilligers zoekt, blijkt wel uit de zoektocht naar vrijwilligers die de organisatoren van het Eurovisie Songfestival doen. Ook voor het grote liedjesfestijn in Rotterdam zijn vrijwilligers nodig om het festival te laten slagen. Ook het Eurovisie Songfestival vindt plaats in mei.

Cookieinstellingen