Radiomarathon corona in Zandvoort ‘Help de helpers helpen’

Foto: Pixabay

Op zondag 19 april zal ZFM Zandvoort, Haarlem 105 en NH Nieuws een radiomarathon verzorgen tussen 9.00 en 21.00 uur op de radio met als titel ‘Help de helpers helpen’, waarbij de opbrengsten naar het Zandvoortse Rode Kruis gaan. De zenders betuigen met interviews, optredens en reportages steun aan alle inwoners die worstelen met de coronacrisis.

(bron: ZFM Zandvoort)

Speciale radiomarathon

Al eerder is bericht over deze speciale radiomarathon, alleen wijkt de Zandvoortse uitzending af van het totale plaatje. Net als bij Haarlem 105 zijn er ook presentatoren bij ZFM Zandvoort tussen 9.00 uur en 21.00 uur te beluisteren tijdens deze speciale marathonuitzending. Samen met collega-omroepen Haarlem105 en NH Nieuws zal ook ZFM Zandvoort deze zondag met interviews, optredens en reportages steun proberen te geven aan alle inwoners die worstelen met de Coronacrisis. Ook zal onder het motto ‘Help de helpers helpen’ geld worden ingezameld voor het Rode Kruis.

Initiatief

De bekende journalist en interviewer Frènk van der Linden heeft het initiatief genomen om samen met NH-nieuws en de lokale omroepen van Haarlem en Zandvoort een gezamenlijke uitzending rond het Coronavirus te verzorgen. Onder de noemer: ‘H105, NH en ZFM verslaan Corona’ wordt de hele dag live verslag gedaan van de impact op Zandvoort en de regio. Alle omroepen zullen onderwerpen uitwisselen en er gaan verslaggevers op zoek naar de stand van zaken bij betrokkenen in Zandvoort.

Speciale aandacht

ZFM Zandvoort vraagt speciale aandacht voor de Zandvoortse afdeling van het Rode Kruis en al het werk dat zij tijdens deze periode verrichten. Onder het motto ‘Help de helpers helpen’ zal een inzamelingsactie plaatsvinden. Luisteraars kunnen bijvoorbeeld inbellen en een verzoeknummer aanvragen tegen een geringe vergoeding. Dit kan zondag vanaf 9.00 uur op nummer 023-573 03 93.

Speciaal gironummer

‘Help de helpers helpen’ en doneer op het speciale Corona gironummer van het Rode Kruis, giro 7244 onder vermelding van ‘actie Zandvoort’. Bovendien is iedereen die zijn/haar initiatief of actie onder de aandacht wil brengen van harte welkom om daarover in de uitzending te vertellen. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via de website van ZFM Zandvoort.

Foto: Pixabay

Cookieinstellingen