Center Parcs Zandvoort opent vanaf 5 juni haar deuren

Na bijna 12 weken gaat Cneter Parcs Zandvoort vanaf 5 juni haar deuren weer openen voor hun gasten. Daarmee is het vakantiepark wel de laatste locatie van Center Parcs in het land die van de ‘lockdown’ gaat. In het park zijn verschillende werklui nog bezig om de laatste hand te leggen aan de noodzakelijke veranderingen bij de heropening.

Veranderingen

De veranderingen zijn voor de gasten merkbaar tijdens hun verblijf en zitten het aanbod van Center Parcs waar ook Zandvoort mee te maken krijgt. De Aqua Mundo is open, waarbij gasten zich binnen een aantal voorwaarden kunnen vermaken in de glijbanen en de verschillende zwembaden. Daarnaast gaat het vakantiebedrijf werkn met tijdsloten, zodat alle gasten tijdens hun verblijf kunnen genieten van het subtropisch zwemparadijs.

Versoepeling

De beslissing om de parken opnieuw te openen, heeft te maken met de versoepeling van de maatregelen rondom het coronavirus van de rijksoverheid. ,,In de afgelopen maanden was het vanwege de ingrijpende maatregelen niet mogelijk om onze parken te exploiteren. We zijn erg blij dat we de deuren van onze parken kunnen openen en onze gasten weer kunnen verwelkomen voor een welverdiende vakantie.”, vertelt Mark Giethoorn, directeur van Center Parcs Nederland. Meer informatie over de actuele veiligheidsmaatregelen zijn via een speciale pagina op de Center Parcs website terug te lezen.

Cookieinstellingen