Wethouder Raymond van Haeften direct op pad

Foto: Jaap Koper

D66 wethouder Raymond van Haeften laat er geen gras over groeien en is direct op pad gegaan, nadat hij gisteren is geïnstalleerd als wethouder tijdens de laatste raadsvergadering voor het zomerreces. Van Haeften is in gesprek gegaan met onder meer Niek Drommel over het gebruik en een mogelijke opknapbeurt van het skateplein aan de Tollenstraat in de badplaats.

Niet de enige

Van Haeften is niet de enige bestuurder die op pad is gegaan, want burgemeester David Moolenburgh is mee met de nieuwe wethouder met onder meer het Sociale Domein in zijn portefeuille. Om die reden heeft de wethouder een bezoek gebracht aan het skateplein op de hoek van de Tollenstraat en de Van Lennepweg bij de spoorwegovergang met de Sophiaweg.

Bekend

De D66 wethouder is bekend met jongerenwerk, omdat hij dit al eerder heeft gedaan als wethouder. Het bezoek heeft ook een reden, want Niek Drommel heeft het initiatief genomen om het skateplein en de graffitwall een opknapbeurt te geven. Daarvoor is Drommel een petitie gestart om de opknapbeurt voor elkaar te krijgen.

200 handtekeningen

Op dit moment heeft Drommel al ruim 200 handtekeningen voor opgehaald. Zowel Van Haeften als Moolenburgh hebben met Drommel afgesproken om op korte termijn duidelijkheid te geven over de plek aan de Tollenstraat. Het gesprek is daarbij ook gegaan, waarom graffitwalls en de inrichting van het skateplein belangrijk zijn.

Cookieinstellingen