Eigenaren Beach Club Tien ervaren brand alsof ze in een slechte film zijn beland

Voor eigenaar Bas Lemmens en zijn vrouw Beaudine Starink zijn de afgelopen twee dagen bijzonder hectisch geweest en het is alsof het tweetal door de brand in hun standpaviljoen in een slechte film terecht zijn gekomen. Daarmee reageert eigenaar Bas Lemmens op de sociale media voor het eerst echt op zijn gevoel na de brand van afgelopen zaterdag op zondagnacht.

Slechte film

,,Het is niet in woorden uit te drukken in wat voor slechte film wij afgelopen zaterdagnacht om 03.15 uur zijn beland”, vertelt Lemmens die daarbij thuis wakker wordt gemaakt door Lotfi Rikkers. Als Lemmens samen met zijn vrouw bij het paviljoen aankomen worden zij naar eigen zeggen geconfronteerd ‘met je ergste nachtmerrie’ Volgens Lemmens is alles compleet verwoest en is niets maar dan ook echt niets meer bruikbaar.

Geen gewonden

Waar Lemmens wel heel blij mee is, is dat niets of niemand gewond is geraakt, omdat niemand meer in het aanwezig is. ,,Er is zo hard gewerkt door de brandweer, zo goed gewerkt door politie en door alle andere instanties zaterdagnacht en zondag! Waanzinnig veel respect voor wat jullie gedaan hebben! Maar het was simpelweg niet meer te redden…”, zegt Lemmens.

Niet alleen in het verdriet

,,Heel veel pijn en verdriet later, tranen hier en daar en nog altijd volschietend als de realiteit je te pakken krijgt, beseffen we dat we niet alleen zijn in dit verdriet! Zo ontzettend veel mensen die ons steunen, een appje sturen, een mailtje sturen, zelfs sms’jes bestaan nog en ja ook heel veel knuffels en dikke kussen”, vertelt Lemmens over de hartverwarmende reacties die hij krijgt na de brand. De kussen en knuffels zijn volgens hem uiteraard coronaproof.

Lang te gaan voelen

Wel zegt Lemmens dit nog lang te gaan voelen, wat volgens hem valt toe te schrijven in deze periode met het coronavirus. ,,Het is natuurlijk al niet het beste jaar voor ons als horeca, net als alle andere ondernemers, eindelijk een beetje opkrabbelend vanuit de Corona, kunnen we dit natuurlijk echt niet gebruiken!”, vertelt Lemmens.

Beach House in tact

Wat volgens Lemmens helpt is dat het Beach House nog in tact is. Met hulp van bevriende relaties, zullen hij en zijn personeel daar aankomende week al mee open gaan. ,,Samen zetten we onze schouders er onder dat het volledig afgebrande paviljoen afgevoerd kan worden en heel misschien staat daar binnenkort wel een heel mooi geleend strandpaviljoen van goede collega’s en kunnen we 2020 toch positief afsluiten!”, laat Lemmens weten via de sociale media.

Cookieinstellingen