Jazz in Zandvoort

Foto: Pixabay

Met heel veel plezier kondigen wij het 2e concert aan in deze serie van alweer het 19e seizoen.

Vanaf 25 september is de situatie zo dat wij een concert zonder beperkingen met betrekking tot de zaalbezetting kunnen organiseren echter, wij mogen u toegang verlenen wanneer u beschikt over een Coronatoegangsbewijs (QR code), vaccinatiebewijs of een PCR test niet ouder dan 24 uur. Wij realiseren ons heel goed dat dit beperkingen geeft en een aantal mensen niet kunnen komen. Wij kunnen niet anders dan de overheidsrichtlijnen respecteren, gezondheid voor alles.

Het concert wordt verzorgd door het EDWIN RUTTEN kwartet.

Celebrating the music of Rogier van Otterloo

Levenslust, relativeren, humor, muziek en spelen. Dat zijn de principes waar Edwin Rutten naar leeft. Hij is verhalenverteller, Jazzzanger, acteur, presentator, muzikant, docent, columnist en was studiegenoot van Rogier van Otterloo die we natuurlijk kennen als componist van Turks Fruit, Soldaat van Oranje en heel veel meer, teveel om op te noemen.

Deze middag wordt een te koesteren eerbetoon aan een icoon.

Bezetting: Edwin Rutten, zang; Jean Louis van Dam, piano; Edwin Corzilius, bas en Frits Landesbergen, slagwerk.

De concerten gaan plaatsvinden in theater de Kocht, Grote Krocht 41, 2041 LV Zandvoort.

Aanvang van de concerten 14.30 uur. Zaal open 13.30 uur.

Entreebedrag € 15,=, reserveren, voor alle concerten, via

Theo Smit gaat ook nu weer een Jazzmaaltijd serveren. Biefstuk of runderstoofpotje met groentegarnituur, patat en toetje voor het schappelijke bedrag van € 15,=.

Reserveren bij Theo Smit, 06 54677947, uitsluitend voor het eten.

Parkeren: naast het theater in parkeergarage Louis Davids Carre.

Wij hopen van harte dat de concerten weer goed worden bezocht en wij door uw aanwezigheid de continuïteit kunnen waarborgen. Graag zien wij u tijdens één van de concerten, het gehele programma, seizoen 19, is te zien op www.jazzinzandvoort.nl

Jazz in Zandvoort is in 2002 ontstaan, Eric Timmermans heeft deze serie geïntroduceerd. Het was, is en blijft zijn geweldig initiatief. Wij gaan, in zijn geest, verder met het organiseren van deze serie in de jaren die nog moeten komen.

Reacties