Intocht Sinterklaas Zandvoort volledig in de buitenlucht

Foto: Wim Meijer Fotografie

De intocht van Sinterklaas in Zandvoort zal op zondag 14 november de hele dag in de buitenlucht plaatsvinden. Dat meldt mediapartner NH Nieuws. Voorgaande jaren waren er op de dag van de intocht ook activiteiten in de Korver Sporthal, maar daar ziet de organisatie komende editie liever vanaf.

(bron: NH Nieuws)

“We moeten nog even overleggen over het exacte tijdstip, maar ook dit jaar komt Sinterklaas gewoon weer met de boot van de KNRM naar Zandvoort”, aldus Yvette Logmans-Lefferts van het Zandvoortse Sinterklaas Comité. Vanaf het strand verplaatst het feest zich vervolgens naar het Raadhuisplein, waar de Sint door burgemeester Moolenburgh zal worden verwelkomd.

Aansluitend vindt er door het hele centrum van de badplaats een kinderfestival plaats. “We doen dat samen met de ondernemers in het dorp, om ook die een beetje te steunen. Want naast de kinderen komen natuurlijk ook de ouders, opa’s en oma’s naar het dorp.” Zo kunnen de kinderen onder andere met pepernoten sjoelen en pietenmutsen maken. “Alles valt of staat natuurlijk wel met de maatregelen die dan gelden”, vertelt Yvette.

Reacties