De passie van Sander Prigge: handgemaakte stalen binnen meubelen

Foto: Staalconcept

Ambachtelijk vakmanschap. Iets moois creëren met je handen. Die bijzondere en door velen gewaardeerde passie en gave bezit Sander Prigge. Custom made projecten voor particulieren vormen het merendeel van zijn opdrachten voor het antieke, klassieke en moderne interieur.

Staalconcept is gespecialiseerd in handgemaakte stalen binnen meubelen, waaronder de zeer populaire en befaamde stalen binnendeuren

De liefde die Sander voor het ambacht heeft, is niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels is Staalconcept een begrip onder binnenhuisarchitecten, aannemers en particulieren. Met de showroom op onze locatie, hopen we nog vele andere kennis te laten maken met onze producten, hierbij is het voor de klant mogelijk om de werkplaats te bekijken.

Wat wij als staalbedrijf aanbieden zie je bijna nergens anders , namelijk de veelzijdigheid gecombineerd met bouwwerkzaamheden . 2 werelden zijn dus eigenlijk gecombineerd bij staalconcept.

“Mensen investeren momenteel graag in kwaliteit en afwerking. En exclusiviteit. Ik vertaal veelzijdigheid graag in perfectie . wij stellen hoge eisen, vanaf de beginnende laswerkzaamheden tot aan het eindproduct. Ik voel me vaak een beeldend kunstenaar. Of het nu gaat om een industriële binnendeur, een tafelonderstel, een sierhekwerk of een kunstobject.”

Soms is perfectie een vloek, maar voor Staalconcept is dit de sleutel tot succes! Sanders oog voor detail en hoge eisen heeft zich dan ook mogen resulteren in een enorme groei de afgelopen jaren. Hij geeft afnemers de gelegenheid om geheel hun eigen wensen te laten verwezenlijken.

Staalconcept gebruikt uitsluitend A- kwaliteit staal , een dubbellaags hoogwaardige poedercoating en gelaagd veiligheidsglas . Op de website biedt Staalconcept de mogelijkheid om je eigen deur te ontwerpen in een zelf ontwikkelde deuren configurator.

Benieuwd? Neem dan vooral een kijkje op www.staalconcept.nl of maak een afspraak in onze showroom!  STAALCONCEPT , Lijnbaan 50 1969 NE  in Heemskerk.

Cookieinstellingen