Staatsbosbeheer zoekt ‘leukste hond van Noord-Holland’ voor campagneposter

Foto: Pixabay

Staatsbosbeheer is op zoek naar de ‘leukste, schattigste, mooiste hond van Noord-Holland,’ als fotomodel voor een campagne die hondenbezitters erop wijst dat vanaf maart de huisdieren overal in de natuur aangelijnd moeten worden omdat dan het broedseizoen begint. De winnende hond krijgt een professionele fotoshoot.

(bron: Staatsbosbeheer)

Honden mogen in sommige natuurgebieden één helft van het jaar loslopen, maar van maart tot september niet. Elk voorjaar vragen de boswachters aandacht voor het aanlijnen van de dieren en ze zoeken nu een boegbeeld voor de campagne van dit jaar.

Iedereen kan daarvoor tot en met zondag 6 februari een foto insturen. Een team van boswachters maakt een shortlist van hun favorieten, waarbij wordt gelet op uitstraling, locatie (in de natuur) en natuurlijk of de hond aan de lijn zit. Daarna mag het publiek uit de shortlist hun favoriet kiezen.

Foto’s kunnen via dit formulier worden gedeeld of op Instagram met vermelding van de hashtag #deleukstehondvanNoordHolland. De boswachters willen ook weten waarom úw hond de leukste van de provincie is.

Cookieinstellingen