Nieuwe techniekvleugels Nova College Beverwijk feestelijk geopend

Foto: Aangeleverd

BEVERWIJK – Op de Nova Campus Beverwijk heeft het Nova College twee nieuwe techniekvleugels gerealiseerd: Innovatieve technieken en Duurzaamheidscentrum. Het Nova College speelt hiermee in op de groeiende vraag naar opgeleide medewerkers in de innovatieve technieken en duurzaamheid.

Vrijdag 17 maart knipten wethouder Brigitte van den Berg en Ruud Snelderwaard, directeur cluster west Vattenfall, in aanwezigheid van bestuursvoorzitter Florus Roelofsen en Ilse Zaal, gedeputeerde provincie Noord-Holland, symbolisch het lint door tijdens een officiële en feestelijke opening voor genodigden.

Directeur Jan Wieger Hof legt uit: ‘De vraag naar medewerkers geschoold in innovatieve technieken blijft groeien. Om het techniekonderwijs daar beter op te laten aansluiten, hebben we op onze Nova Campus Beverwijk twee nieuwe techniekvleugels gerealiseerd: de Innovatieve technieken en het Duurzaamheidscentrum. Met nieuwe praktijklokalen voor zware techniek, schone techniek en een duurzaamheidscentrum kunnen we onze studenten opleiden voor de mooiste banen in de arbeidsmarkt.’

(op bovenstaande foto: Gedeputeerde Ilse Zaal, wethouder Brigitte van den Berg, Nova collegevoorzitter Florus Roelofsen en Vattenfall directeur Ruud Snelderwaard vieren de opening van de nieuwe techniekvleugels op het Nova College)

Cookieinstellingen