Reuzen-reuzenrad The View van 55 meter hoog in Zandvoort

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: Reuzenrad The View PR VVV Zandvoort

Het reuzen-reuzenrad The View komt naar Zandvoort. Vanaf 1 september zal het rad komen te staan op het Badhuisplein. The View zal blijven staan tot en met 24 september.

Aantrekkingskracht

Reuzenraden hebben een aantrekkingskracht en vormen een belangrijk decor in bijvoorbeeld grote steden, pretparken, kermissen en evenementen. The View is daar geen uitzondering op. Het rad is toegankelijk voor mensen in een rolstoel en alle 42 gondels zijn afgesloten. Het reuzenrad is met 55 meter hoog een groot en modern rad.

Voordelen

Een van de voordelen die het rad heeft, is dat er geen hijskraan nodig is bij de opbouw. Bovendien is daardoor maar weinig extra opbouwruimte nodig. Een ander belangrijk aspect is het extra zuinige karakter van het rad. The View maakt gebruik van LED verlichting.

Populair

Dat het reuzenrad populair is, blijkt wel uit de plekken waar het rad heeft gestaan. Zo heeft The View gestaan in steden als Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Brussel, Frankfurt en Lyon. Het reuzenrad wat nu op het Badhuisplein komt te staan is zelfs 15 meter hoger als het rad wat eerder heeft gestaan op het plein. Voor speciale gelegenheden is er ook een VIP-gondel met champagne te boeken. Een impressie van het rad in Rotterdam is te zien in het filmpje wat De Telegraaf via You Tube online heeft gezet.

Vrachtwagens

Dat het vervoer geen sinecure is blijkt wel uit het vervoer met acht vrachtwagens. Het rad draait bij plaatsing van dit bericht nu in Antwerpen waar het tot 27 augustus draait. Daarna zal het reuzenrad naar Zandvoort komen, waar de opbouw ongeveer twee dagen zal gaan duren.

Cookieinstellingen