Conny Lodewijk krijgt waarderingsspeld van gemeente Zandvoort

Foto: Foto: Michiel Drommel

Afgelopen week heeft dansdocente Conny Lodewijk de waarderingsspeld gekregen van de gemeente Zandvoort. Lodewijk heeft de speld gekregen bij aanvang van het nieuwe lesjaar van ONAIR-Dance in Pluspunt Zandvoort.

Door: Jaap Koper

Nietsvermoedend

Nietsvermoedend is Conny Lodewijk afgelopen week ook bij de start geweest van ONAIR-Dance in Pluspunt Zandvoort. De dansdocente verzorgt bij ONAIR-Dance de danslessen voor senioren. De leerlingen vragen zich af of zij wel komt, omdat Lodewijk zoals gezegd het meestal dit aan haar voorbij laat gaan.

Onderkomen

De reden waarom ze nu wel gaat, heeft te maken met het nieuwe onderkomen van de dansschool in Zandvoort-Noord. Bij binnenkomst is Lodewijk al verrast dat burgemeester Niek Meijer aanwezig is. Het wordt nog interessanter als Meijer ook met Lodewijk gaat praten over alles en nog wat, terwijl zij hem dan eigenlijk nog kent van de verhalen uit het dorp en de krant. ,,Ik denk wat een aandacht”, zegt Lodewijk.

Conny Lodewijk in de bloemetjes gezet Foto: Michiel Drommel

Moment

Als het moment daar is, gaat er wel wat door Lodewijk heen. ,,Ik ben erg blij met die erkenning”, vertelt ze. Ook haar man Rein en Roy van Buuringen, de man achter ONAIR-Dance hebben de kaken op dat moment stijf op elkaar gehouden en zitten in het complot. ,, Bij Rein merk ik meestal wel als er iets aan de hand is, maar dit keer heb ik niks door”, zegt Lodewijk.

Toespraak

Bij het opspelden van de waarderingsspeld, houdt de burgemeester nog een kleine toespraak gehouden. ,,Daarna heb ik hem een kus gegeven”, vertelt Lodewijk. Dat ze een neus voor talent heeft, blijkt wel. Zo heeft ze bijvoorbeeld ooit Alain Clark over de grond gehad en die speelt nu zijn muziek ook ver buiten de landsgrenzen.

Cookieinstellingen