VVD Zandvoort komt met verkiezingsprogramma raadsverkiezingen

De VVD Zandvoort heeft het verkiezingsprogramma voor de komende Gemeenteraadsvergaderingen vastgesteld. Met ‘Zandvoort moet Zandvoort blijven’ wil de liberale partij in Zandvoort opnieuw het vertrouwen terug winnen.

Open traditie

De VVD Zandvoort gaat uit van de open traditie die Zandvoort lang bij zich heeft en draagt. Daarom hebben de Zandvoortse liberalen gekozen voor de titel ‘Zandvoort moet Zandvoort blijven’. Volgens de VVD past dat het best bij Zandvoort waarbij gasten uit de hele wereld kortere of langere tijd welkom zijn. Ook gaat het volgens de liberalen om dat Zandvoort de eigen identiteit en karakter moet behouden.

Thema’s

Thema’s die terugkomen in het verkiezingsprogramma zijn dat bewoners en bezoekers samen veilig over straat kunnen. In de badplaats moet volgens de VVD Zandvoort voorzieningen zijn met een basisbehoefte die ook goed zijn georganiseerd. De VVD Zandvoort wil verder als zelfstandige gemeente met een eigen bestuur.

Belangrijk speerpunt

Een belangrijk speerpunt voor de Zandvoortse liberalen blijft de lokale economie met een stevig werk- en inkomensbeleid. De VVD Zandvoort stelt dat nog teveel Zandvoortse burgers thuis zitten en aan het werk moeten. ,,De gemeente probeert veel te doen om de armoede te bestrijden, maar te weinig om mensen aan het werk te helpen. Een baan is de beste manier om uit de armoede te komen”, staat in het verkiezingsprogramma te lezen.

Lokale economie

De sterke lokale economie willen de Zandvoortse liberalen bereiken door het onder meer ondersteunen en faciliteren van evenementen met een toegevoegde waarde. De VVD Zandvoort is een voorstander van aanjaagsubsidies, die een tijdelijk karakter hebben, waarbij de liberalen wel duidelijk willen maken dat de gemeente geen evenementenbureau of organisator is.

Cookieinstellingen