Provincie Noord-Holland start met GO-NH programma

Foto: Provincie Noord-Holland

De provincie Noord-Holland start met het GO!-NH programma. In dit programma van drie maanden helpt GO!-NH ondernemers van een idee tot een bedrijf dat klaar is om met innovatieve oplossingen de markt te bestormen.

Bijdrage

De provincie Noord-Holland levert met GO!-NH een bijdrage aan een duurzame economie en aan een gezond en innovatief bedrijfsleven in Noord-Holland. Het programma is bedoeld voor Midden- en kleinbedrijven (MKB), bedrijven en startups. Deze kunnen zich tot 14 februari 2018 inschrijven.

Trainingen

Het GO-NH programma bestaat uit trainingen en professionele ondersteuning van experts uit de praktijk. Zij ontwikkelen met de deelnemers van het provinciale programma hun bedrijf. Op deze manier maken de ondernemers in enkele maanden stappen die zij normaal gesproken in een jaar maken.

Verschillende locaties

Dit programma vindt plaats op verschillende locaties in Noord-Holland. De deelnemers maken kennis met het uitgebreide netwerk van actieve en relevante ondernemingen in de provincie.

Inschrijven

Startups, innovatieve MKB-bedrijven, grote organisaties en instellingen kunnen zich inschrijven voor de eerste editie van het programma waarin het draait om duurzame mobiliteit. De deadline voor de inschrijving van de eerste accelerator – duurzame mobiliteit – sluit op 14 februari om 23:59. Geïnteresseerde startups en innovatie MKB-bedrijven kunnen voor meer informatie kijken op www.go-nh.nl.

Introbijeenkomsten

Zo organiseert het team van GO-NH een aantal introbijeenkomsten voor potentiële deelnemers. Deze bijeenkomsten vinden plaats op verschillende locaties in Noord-Holland. In februari 2018 zijn er onder meer bijeenkomsten in Alkmaar en Hoofddorp. Gedesinteresseerde ondernemingen kunnen zich aanmelden voor één van deze bijeenkomsten op go-nh.nl/introbijeenkomst/.

Initiatiefnemer

De provincie Noord-Holland is initiatiefnemer van het programma waarbij de uitvoering in handen is van Innomics. GO!-NH is een innovatie- en accelerator programma voor duurzame mobiliteit die in het voorjaar 2018 en voorjaar 2019 plaatsvinden. Het programma bestaat ook voor de circulaire economie die in het najaar 2018 en najaar 2019 van start gaan. Het is één van de MKB-innovatie instrumenten van de provincie Noord-Holland.

Bron: Provincie Noord-Holland

Reacties

article
7416
Provincie Noord-Holland start met GO-NH
De provincie Noord-Holland start met het GO!-NH programma. In dit programma van drie maanden helpt
https://zandvoort.nieuws.nl/nieuws/7416/provincie-noord-holland-start-go-nh-programma/
2018-02-06T13:46:19+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2018/02/06135050/GO-NH-programma-webformaat-Provincie-Noord-Holland.jpg
go-nh, programma, provincie Noord-Holland
Nieuws