Center Parcs Zandvoort verkoopt vakantiehuisjes en voorzieningen

Foto: Jaap Koper

Zowel het Financieele Dagblad, NH Nieuws en ZFM Zandvoort melden dat Center Parcs Zandvoort de vakantiehuisjes en de voorzieningen rondom de huisjes op het terrein gaat verkopen. Doel is om het park te moderniseren.

Veel interesse

Dat er veel interesse is voor de huisjes blijkt wel uit het verleden. Eerder heeft het Financieele Dagblad al gemeld dat het vakantiebedrijf de huisjes van onder meer Port Zélande heeft verkocht. Daarnaast is dat ook gebeurd met de parken Park Nordseeküste in Duitsland en Les Ardennes in België.

Particuliere en professionele beleggers

Bij de verkoop richt Center Parcs van de vakantiehuisjes in het vakantiepark Zandvoort zich vooral op particuliere en professionele beleggers. De verkoop moet omstreeks € 140 miljoen opleveren. Dat bedrag is volgens het bedrijf nodig om de huisjes te moderniseren.

Verdeling

Ook melden de nieuwswebsites dat er een verdeling is tussen de particuliere beleggers en institutionele beleggers. Voor particulieren gaan 279 huisjes in de verkoop, voor de grote beleggers zijn dat er 120. Het vakantiebedrijf huurt de vakantiehuisjes en alle voorzieningen voor vijftien jaar weer terug.

Renovatie

Volgens Center Parcs Zandvoort is de renovatie in Zandvoort de grootste modernisering die Center Parcs ooit heeft uitgevoerd. Het gaat om de vakantiewoningen, het zwembad, het hotel en het winkelcentrum wat volledig op de schop gaat en wat ‘een nieuwe standaard zetten voor familievakanties moet zijn’, zoals Mark Haak Wegmann, Center Parcs Europe het zegt. Center Parcs blijft het park wel exploiteren, beheren en onderhouden.

Bron: Het Financieele Dagblad, NH Nieuws en ZFM Zandvoort

article
7626
Center Parcs Zandvoort verkoopt vakantiehuisjes
Zowel het Financieele Dagblad, NH Nieuws en ZFM Zandvoort melden dat Center Parcs Zandvoort de
https://zandvoort.nieuws.nl/nieuws/7626/center-parcs-zandvoort-verkoopt-vakantiehuisjes-en-voorzieningen/
2018-03-06T19:30:22+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2018/03/07150816/20180307_143353.jpg
CenterParcs Zandvoort, modernisering
Nieuws