D66 Zandvoort maakt mountainbike tocht door Zandvoort

Foto: D66 Zandvoort

Komende zaterdag 17 maart kunnen inwoners uit Zandvoort op de mountainbike mee met D66 Zandvoort/Bentveld. Kandidaatsraadslid Johan van Marle gidst geïnteresseerden met een beetje conditie door Sportief  Zandvoort. Voor de eerste 20 aanmeldingen staat een gratis MTB met helm gereed bij Versteege Wielersport in de Haltestraat.

Sportaccomodaties

De Zandvoortse democraten zullen verschillende sportaccommodaties aandoen. Ook zal de groep een stuk rijden van een nieuw ‘Dunebikers’-parcours. Daarna gaat de tocht verder door Zandvoort Noord, waar Van Marle aan de hand van diverse onderwerpen wat vertelt over het verleden en de toekomst.

Strand

Op eigen kosten kunnen deelnemers bij De Oude Halt aan de lunch deelnemen en vertrekt de groep via de boulevard richting strand, via zuid en maakt dan via het dorp het rondje af. Het gaat D66 Zandvoort/Bentveld om dat de deelnemers discussiëren over diverse onderwerpen.

Kuipers

Naast Van Marle rijden ook wethouder Gerard Kuipers, fractievoorzitter Michiel Hermsen en kandidaatsraadslid Joan-Mary Poster mee. De Zandvoortse democraten willen juist, tegenstanders, twijfelaars of aanhangers tegenkomen. Het is ook eigenlijk de andere kent kennen, om te weten welke mensen er nu achter zitten, die al die plannen maken en voor sommigen ‘enge’ politiek met al haar vooroordelen. D66 Zandvoort/Bentveld hoort graag tijdens deze middag de mening van de burger.

Cookieinstellingen