Milo is kinderburgemeester tijdens Kids Adventure Week

Foto: PR Zandvoort Marketing

De jonge Zandvoorter Milo is de nieuwe kinderburgemeester tijdens de Kids Adventure Week. De week waar kinderen aan veel activiteiten in Zandvoort kunnen deelnemen, is in de meivakantie van 28 april tot en met 5 mei.

Baas

In die week is Milo de baas in Zandvoort. De jonge Zandvoorter mag tijdens de Kids Adventure Week alles in goede banen leiden en is daarom aangesteld als kinderburgemeester. Daarvoor krijgt hij de ambtsketen van de ‘echte’ burgemeester overhandigd.

Taken

Het ontvangen van de ambtsketen is slechts één van de vele officiële taken die Milo als kinderburgemeester gaat vervullen. Verder gaat hij Zandvoort door om onder andere lintjes door te knippen, interviews geven en zorgen dat de week ordelijk verloopt.

Activiteiten

De verschillende activiteiten voor de Kids Adventure Week gaan vanaf zaterdag 28 februari van start. In de week zelf is het mogelijk om voor een dag coureur te zijn. Dit is één van de vele activiteiten tijdens de week voor kinderen.

Strand

Ook op het strand zijn er verschillende activiteiten tijdens de Kids Adventure Week. Zo kunnen kinderen meedoen aan ‘longboardskaten’. De gasten van First Wave Surfschool leren kinderen dan de basis van het longboardskaten op de boulevard. Longboardskaten is een soort van surfen maar dan op het droge.

Golven

Dezelfde surfschool is ook actief als het gaat om kinderen die eens de golven van de Noordzee willen bedwingen. Ook bij deze activiteit krijgen de kinderen begeleiding van de jongens van First Wave Surfschool die in anderhalf uur tijd kinderen van ‘beachboy’ en ‘beachgirl’ veranderen naar ‘surfdude’ en ‘surfbabe’.

Aanmelden

Wie zich aan wil melden voor meer activiteiten kan terecht op www.kidsadventureweek.nl. Het kan volgens de organisatoren zo zijn dat kinderen zich voor sommige activiteiten zich vooraf moeten aanmelden.

Cookieinstellingen