Delen van ervaringen staan centraal bij bewonersbijeenkomst Centrum op 29 mei

De werkgroep Centrum houdt een bewonersbijeenkomst op 29 mei om terug te blikken op het afgelopen jaar en het eerste kwartaal van 2018. Doel van de bijeenkomst is om ervaringen te horen van bewoners die in het Zandvoortse centrum wonen.

Vertegenwoordigers

De werkgroep Centrum bestaat uit vertegenwoordigers van betrokken organisaties, bewoners, politie, horeca en de gemeente. De bewonersbijeenkomst is voor de bewoners en omwonenden. Tijdens de bijeenkomst zullen de vertegenwoordigers maar ook de bewoners praten over de mate waarin de afspraken die de werkgroep met diverse betrokkenen heeft gemaakt, zijn nagekomen. De afspraken hebben volgens het bericht op de gemeentelijke website betrekking op het verminderen en voorkomen van overlast, zodat gastvrij uitgaan en plezierig wonen in en om het uitgaanscentrum hand in hand gaan.

Voorloper

De werkgroep Centrum is een voorloper van de werkgroep Haltestraat en omgeving. De werkgroep heeft als doel om overlast zoveel mogelijk te voorkomen en aan te pakken, omdat in de omgeving van het uitgaanscentrum de bewoners en omwonenden overlast kunnen ervaren van het uitgaanspubliek.

Toekomst

De werkgroep wil naast het horen van de ervaringen, tijdens de bijeenkomst graag wensen of ideeën voor de toekomst horen als het gaat om de vermindering van overlast en het voorkomen ervan. Tijdens de avond is er ook gelegenheid om vragen te stellen aan de leden van de werkgroep. De bewonersbijeenkomst is op dinsdag 29 mei om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur) in de Blauwe Tram, Louis Davidscarré.

Bron: Gemeente Zandvoort

 

Cookieinstellingen