20e Wandel4daagse Zandvoort 2018 is van 5 tot en met 8 juni

Foto: PR Wandel4daagse

Ook dit jaar is er is weer de Wandel4daagse in Zandvoort van dinsdag 5 juni tot en met vrijdag 8 juni. De Stichting Zandvoortse 4 Daagse vierdaagse organiseert dat nu al weer voor de 20e keer. Voor veel Zandvoortse ouders en de kinderen is de wandelvierdaagse niet meer weg te denken.

Wandeling

Ook nu weer is er elke avond volgens de organisatoren weer een prachtige wandeling door het dorp en haar prachtige omgeving. Ook nu weer is deze vierdaagse is er ook voor de viervoeters. Deelnemers met een trouwe hond zijn volgens de Stichting Zandvoortse 4 Daagse van harte welkom. Om het ook voor de viervoeters aantrekkelijk te maken, zijn dierspecialist Ben & Eugenie aan De Grote Krocht als sponsor aangetrokken die er voor zorgt ervoor dat er onderweg hondenkoekjes en water beschikbaar zijn voor alle deelnemers op 4 poten.

Mijlpaal

De Stichting Zandvoort 4 Daagse meldt ook dat de 20e uitgave een kleine mijlpaal is in het bestaan. De stichting organiseert jaarlijks dit evenement, waarbij zij al 20 jaar worden geholpen door een grote ploeg vrijwilligers die elk jaar weer van de partij zijn. Enkele vrijwilligers zijn er al vanaf het eerste jaar die zelf meelopen. Zo stellen de organisatoren dat een speciaal dankwoord voor deze vrijwilligers wel op zijn plaats. Ook zijn er deelnemers die al vanaf de eerste editie meedoen en hun medaille jaarlijks op de vrijdagavond ophalen op het Kerkplein.

Keuze

Net als de eerdere edities kunnen deelnemers weer kiezen uit een route van 5 km of 10 km. Bij beide afstanden vinden de deelnemers halverwege een rust- controleplaats. De start op dinsdag 5 juni, woensdag 6 juni en donderdag 7 juni zal plaatsvinden in het Rode Kruisgebouw aan de Nicolaas Beetslaan 14 zijn. De start is 18.30 uur.

Parkeergelegenheid

De organisatoren zeggen wel dat hier wel minder parkeergelegenheid is. Elke deelnemer die ’s avonds zijn of haar stempeltje gehaald heeft, krijgt op vrijdag de wel verdiende medaille. Op vrijdag 8 juni is de start vanaf het Kerkplein. Dan starten de 10 km wandelaars om 18.00 uur en de 5 km om 18.30 uur. Dit om er voor te zorgen dat de 10 km wandelaars niet zo laat aankomen.

Voorverkoop

Kaarten in de voorverkoop kosten 5 euro en zijn te koop bij Bruna en Dierspecialist Ben & Eugenie aan de Grote Krocht. Na 18.00 uur zijn de kaarten ook te koop aan de Haarlemmerstraat 12 en de Helmersstraat 48 in Zandvoort. Het is ook mogelijk om kaartjes bij de start te kopen, alleen zijn de kosten zijn dan 1 euro hoger. Meer informatie kunt is te vinden op de website van de Stichting Zandvoort 4 Daagse.

Bron: Wandel4daagse Zandvoort

Cookieinstellingen