Zandvoorts strandpaviljoen Thalassa verkozen tot Beste Strandpaviljoen van Nederland

Foto: Jaap Koper

Strandpaviljoen Thalassa in Zandvoort is verkozen tot Beste Strandpaviljoen van Nederland. Dat is vandaag bekendgemaakt tijdens de uitreiking op Vlieland.

Meest duurzame paviljoen

Het is niet de enige categorie waarmee Thalassa in de prijzen is gevallen. Het Zandvoortse strandbedrijf is ook winnaar in de categorie Meest Duurzame Paviljoen. In totaal hebben zes Noord-Hollandse strandpaviljoenen meegedaan, waarvan drie uit Zandvoort en ook alle drie zijn deze paviljoens genomineerd voor de prijs die uiteindelijk ten deel is gevallen aan Thalassa.

Juryrapport

Het juryrapport is lovend over de Zandvoorste onderneming. Volgens de jury is het paviljoen van het jaar een familiebedrijf met diepe wortels in het zand. De jury zegt verder dat het absoluut niet betekent dat er gebrek aan vernieuwing is. ,,Het belang van continuïteit voor het bedrijf over meerdere generaties zorgt juist voor een visie op de lange termijn en een heldere kijk op het hier en nu”, schrijft de jury in haar eindrapport over Thalassa. Thalassa neemt het stokje over van ’t Badhuys op Vlieland.

Bron: NH Nieuws

'
article
8960
Thalassa Beste Strandpaviljoen van Nederland
Strandpaviljoen Thalassa in Zandvoort is verkozen tot Beste Strandpaviljoen van Nederland. Dat is vandaag bekendgemaakt
https://zandvoort.nieuws.nl/nieuws/8960/zandvoorts-strandpaviljoen-thalassa-verkozen-tot-beste-strandpaviljoen-van-nederland/
2018-07-05T17:10:56+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2016/02/23210650/Thalassa-De-Jutter-Zandvoort-Jaap-Koper.jpg
Thalassa
Nieuws