Deelnemers Elfstrandentocht gaan dit jaar geld ophalen voor de Hartstichting

Foto: cc by sa Methoxyroxy Wikimedia

Op zaterdag 6 oktober vindt de tweede editie van de Elfstrandentocht plaats, waarbij de deelnemers geld gaan ophalen voor de Hartstichting. De tocht voert de deelnemers tussen Bloemendaal en Hoek van Holland.

3500 deelnemers

Voor dit wandel- en hardloop evenement gaan 3.500 deelnemers de uitdaging aan om een tocht van 20, 40 of 60 kilometer af te leggen. Op deze wijze halen de deelnemers geld op voor de Hartstichting. Het evenement heeft ook een bijzonder karakter door de deelname van voormalig Olympisch topschaatsster en ambassadrice van de Hartstichting Barbara de Loor.

Alleen of in teamverband

De Elfstrandentocht kunnen de afstanden alleen of in teamverband een heldentocht langs maximaal elf stranden afleggen langs de Noordzeekust. De afstanden variëren van 20, 40 of 60 kilometer. Starten is mogelijk vanaf Bloemendaal, Noordwijk of Scheveningen. Ook op het strand van Zandvoort staat een stempelpost..

Vrijwilligers

Net als veel evenementen zoekt de Hartstichting vrijwilligers om alle wandel- en hardloophelden over de finish te krijgen. Vrijwilligers die zich willen melden voor onder meer het bemannen van een stempelpost of het uitdelen van eten en drinken, kunnen voor meer informatie terecht op de website van de Elfstrandentocht. Aanmelden via deze pagina is ook mogelijk. Ga voor meer informatie over het event en ticketverkoop naar www.11strandentocht.nl

 

'

Reacties

article
8983
Elfstrandentocht loopt voor de Hartstichting
Op zaterdag 6 oktober vindt de tweede editie van de Elfstrandentocht plaats, waarbij de deelnemers geld
https://zandvoort.nieuws.nl/nieuws/8983/deelnemers-elfstrandentocht-gaan-jaar-geld-ophalen-hartstichting/
2018-07-06T14:43:39+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2015/12/01202309/Zandvoort-Kunst-op-het-strand-Wikimedia-Methoxyroxy.jpg
Elfstrandentocht, Hartstichting
Nieuws