Korte hevige storm maakt slachtoffer in Zandvoort

Foto: Brandweer Zandvoort

De korte maar hevige storm die gisteravond over de kust is getrokken, heeft in ieder geval één slachtoffer gemaakt. De ongelukkige is een bezoeker van beachclub Ubuntu die een deel van de wand over zich heen heeft gekregen.

Ingestorte wand

De Zandvoortse brandweer meldt op Facebook dat zij in actie zijn gekomen na een melding over een ingestorte wand op het strand van een paviljoen. Bij aankomst op het strand is de Zandvoortse Reddingsbrigade al in actie gekomen, omdat het zich bijna letterlijk voor de Reddingspost Zuid heeft afgespeeld.

Overgedragen

Beide hulpdiensten hebben het slachtoffer overgedragen aan het ambulancepersoneel, die het slachtoffer eerst heeft gestabiliseerd en vervolgens naar het ziekenhuis heeft gebracht. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis afgevoerd.

Paviljoen gestut

Daarna heeft de Zandvoortse en de IJmuidense brandweer het beschadigde paviljoen gestut. Ook is naast de plaats des onheils een container geplaatst om de wind te breken. Niet alleen de hulpdiensten zijn actief geweest, ook het transport en grondverzetbedrijf van de Gebroeders Paap heeft het nodige werk geleverd om de beachclub provisorisch uit de problemen te helpen.

Bron: NH Nieuws en Brandweer Zandvoort

'
article
9815
Korte storm maakt slachtoffer
De korte maar hevige storm die gisteravond over de kust is getrokken, heeft in ieder
https://zandvoort.nieuws.nl/nieuws/9815/korte-hevige-storm-maakt-slachtoffer-in-zandvoort/
2018-09-22T11:43:35+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2018/09/22134308/Stormschade-beachclub-Ubuntu-Brandweer-Zandvoort.jpg
slachtoffer, storm, Ubuntu, Zandvoortse Reddingsbrigade
Nieuws