Minister Bruins bezoekt veiligheidsdag strand

Foto: cc by sa Methoxyroxy Wikimedia

Minister Bruno Bruins van Medische Zorg en Sport gaat de organisatoren van de veiligheidsdag bezoeken. ’s middags komt Bruins naar de kust voor deze dag die is georganiseerd door de Nederlandse Kitesurfvereniging en de KNRM.

Versterken

De bijeenkomst tussen de KNRM en de surfers is bedoeld om de onderlinge band te versterken. Ook willen beide organisaties elkaar voorlichting geven en kijken hoe incidenten met kitesurfers kunnen worden teruggedrongen. Voor dit weekend is er alweer een najaarsstorm voorspelt en ook gisteravond zijn er een aantal fanatieke kitesurfers toch ook even de zee op geweest.

Aankondiging

De aankondiging van de komst van minister Bruins is ook aan de orde geweest tijdens de liveuitzending van ZFM Zandvoort waar gastpresentator Andy Houtkamp van de NOS al aan wethouder Joop Berendsen van Sport heeft gevraagd hoe dat zit. De minister is op uitnodiging van de Watersportvereniging Zandvoort die gisteravond ook de gastheer is geweest voor de radiouitzending van ZFM Zandvoort.

Rondje

De Watersportvereniging Zandvoort verwacht de minister om drie uur. De KNRM Zandvoort neemt de minister ook mee op zee in een tocht met de Annie Poulisse.

'

Reacties

article
9820
Minister Bruins bezoekt veiligheidsdag strand
Minister Bruno Bruins van Medische Zorg en Sport gaat de organisatoren van de veiligheidsdag bezoeken.
https://zandvoort.nieuws.nl/nieuws/9820/minister-bruins-bezoekt-veiligheidsdag-strand/
2018-09-22T14:06:07+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2015/12/01202309/Zandvoort-Kunst-op-het-strand-Wikimedia-Methoxyroxy.jpg
KNRM Zandvoort, minister Bruins, Nederlandse Kitesurfvereniging, veiligheidsdag, Watersportvereniging Zandvoort
Nieuws