IJsbaan in aangepaste vorm toch op Raadhuisplein

Foto: Jaap Koper

De Zandvoortse ijsbaan komt toch op het Raadhuisplein. Dat gaat volgens de IJsbaan Zandvoort wel met de nodige aanpassingen door de nieuwbouw op het plein.

Kou uit de lucht

Met het doorgaan van de ijsbaan op het Raadhuisplein, lijkt de kou uit de lucht tussen de gemeente en de IJsbaan Zandvoort. Eerder is er nog tegenstelling ontstaan over de voorgestelde verplaatsing van twee bomen op het plein, maar verantwoordelijk wethouder Verheij van de VVD Zandvoort wil daar niet aan, omdat de bomen gezond zijn en verplaatsing slecht zou zijn voor de twee bomen.

Overleg

Tussen het bestuur van de stichting IJsbaan Zandvoort en de gemeente Zandvoort is veel overleg gevoerd in de laatste weken over hoe het nu verder moet. Zo gaan buslijnen 80 en 81 door de Haarlemmerstraat richting het centrum rijden om vervolgens via de Hogeweg, Oranjestraat naar het busstation te rijden.

Halve rotonde

Op deze manier kan de ijsbaan deels over de rotonde worden aangelegd. De opbouw gaat 10 december van starten de opening is op 15 december. ZFM Zandvoort besteedt in Goedemorgen Zandvoort komende zaterdag rond 11.10 uur aandacht aan de ijsbaan.

Cookieinstellingen