Zandvoortse Veteranendag in teken van veiligheid

Foto: Jaap Koper

De komende Zandvoortse Veteranendag staat in het teken van veiligheid. Op zaterdag 13 oktober komen de Zandvoortse veteranen bij elkaar in strandpaviljoen Thalassa.

Veiligheid

Voor het thema Veiligheid wat centraal staat die dag heeft het Veteranencomité Zandvoort in eerste instantie de veteraan en ondernemer Martin Lipsius uitgenodigd. Helaas moet Lipsius verstek laten gaan, vanwege familieomstandigheden. Of er een vervanger gaat komen die vanaf 11.00 in het Zandvoortse strandpaviljoen iets gaat vertellen over zijn of haar ervaringen is nu nog niet bekend.

Persoonlijk accent

Voor de Veteranendag in Zandvoort vraagt het comité aan deelnemende veteranen om een foto naar de dag mee te nemen of te mailen. Tijdens de dag kan de veteraan dan een toelichting geven op de foto, waarom deze zo bijzonder of persoonlijk is voor de veteraan. Het mailen van de foto kaan naar Ron de Jong via [email protected]

Vermelden

Het Veteranencomité Zandvoort vraagt wel te vermelden wie er op de foto staat en waar en wanneer de foto is genomen. Wie liever een ander dierbaar voorwerp mee wil nemen kan dat uiteraard ook doen. Daarnaast mogen de veteranen ook familie of bekenden mee nemen naar de dag zelf
ook mogelijk.

Parkeren

Wie wil komen met de auto kan deze in de directe omgeving van Thalassa parkeren. Voor de veteraan die door fysieke beperkingen niet op eigen gelegenheid naar de Veteranendag kan komen, bieden de leden van Keep Them Rolling de mogelijkheid om opgehaald en teruggebracht te worden. Wie van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, kan mailen naar [email protected] of bellen naar telefoonnummer 023-5740221.

 

'

Reacties

article
9954
Veteranendag in teken van veiligheid
De komende Zandvoortse Veteranendag staat in het teken van veiligheid. Op zaterdag 13 oktober komen
https://zandvoort.nieuws.nl/nieuws/9954/zandvoortse-veteranendag-teken-veiligheid/
2018-10-03T15:30:03+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2018/10/04111846/1.jpg
Thalassa, veiligheid, Zandvoortse Veteranendag
Nieuws