76-jarige alzheimerpatiënt uit Aerdenhout spoorloos verdwenen sinds fietstocht

Foto: Politie Bloemendaal Heemstede en Zandvoort

De 76-jarige alzheimerpatiënt Peter Medenblik uit Aerdenhout is sinds 15 april 2019 spoorloos verdwenen. De politie heeft een melding gekregen over de vermissing van de inwoner uit Aerdenhout en is op zoek naar Medenblik.

Amsterdamse Waterleidingduinen

Volgens de politie is de alzheimerpatiënt gistermiddag rond 14.00 uit zijn woonplaats Aerdenhout vertrokken. Medenblik doet dat op de fiets richting de Amsterdamse Waterleidingduinen tussen Zandvoort en Noordwijk, maar is van dat fietsritje niet teruggekeerd.

Signalement

De politie heeft ook een signalement laten uitgaan van Medenblik. De man is 1,72 meter lang en hij heeft dun, donkergrijs haar en een zwarte, rechthoekige bril. Bij zijn vermissing draagt hij een donkerblauwe jas met een lichtgekleurde bontkraag. Verder draagt Medenblik een donkere broek, een wit-bruin flanellen overhemd en donkerbruine schoenen. De herenfiets waarop de inwoner uit Aerdenhout rondrijdt, is van het merk Gazelle.

Hartinfarct 

De zorgen van de politie zijn extra groot, omdat Medenblik eerder een hartinfarct heeft gehad. Hij heeft een kaartje van de hartstichting met daarop zijn gegevens in zijn binnenzak. Verder meldt de politie dat hij al eerder een keer verdwaald is geweest. De vorige keer is Medenblik wel weer na een tijdje teruggekomen op zijn fiets. Wie weet waar de vermiste man is, of hem ziet, wordt gevraagd de politie te bellen op 0800-6070.

'
article
12489
Alzheimerpatiënt spoorloos verdwenen
De 76-jarige alzheimerpatiënt Peter Medenblik uit Aerdenhout is sinds 15 april 2019 spoorloos verdwenen. De
https://zandvoort.nieuws.nl/politie/12489/76-jarige-alzheimerpatient-uit-aerdenhout-spoorloos-verdwenen-sinds-fietstocht/
2019-04-16T08:27:48+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2019/04/16120120/Vermissing-Peter-Medenblik-Aerdenhout-Politie-Bloemendaal-Heemstede-en-Zandvoort.jpg
alzheimerpatiënt, Amsterdamse Waterleidingduinen, Peter Medenblik, vermissing
Politie