Lichte verwondingen na geweldsincident in Celsiusstraat

Foto: Wim Meijer Fotografie

Op woensdagmorgen is een 18-jarige man uit Zandvoort gewond geraakt bij een geweldsincident in de Celsiusstraat van zijn woonplaats. De verwondingen zijn behandeld door ambulancepersoneel. De politie heeft later een 20-jarige man uit Zandvoort aangehouden als verdachte.

Pleintje

Rond middernacht is het slachtoffer naar het pleintje van het Winkelcentrum Noord bij de supermarkt aan de Celsiusstraat gegaan. Op dat moment heeft hij een afspraak met een voor hem bekende persoon. Volgens de politie is er echter een woordenwisseling ontstaan, waarbij het slachtoffer enkele malen is geslagen.

Verwondingen

Ondanks het pak slaag wat het slachtoffer heeft gekregen, is hij naar huis gegaan. Bij thuiskomst merkt het slachtoffer dat hij lichte verwondingen heeft opgelopen. Als politie en ambulance bij het slachtoffer aankomen, merken de hulpdiensten dat hij mogelijk met een scherp voorwerp is gestoken of geslagen. De politie heeft enkele uren later de verdachte kunnen aanhouden. De politie stelt daarbij tevens een onderzoek in naar de toedracht van het voorval.

'
article
12822
Lichte verwondingen na geweldsincident
Op woensdagmorgen is een 18-jarige man uit Zandvoort gewond geraakt bij een geweldsincident in de
https://zandvoort.nieuws.nl/politie/12822/lichte-verwondingen-na-geweldsincident-in-celsiusstraat/
2019-05-08T11:05:00+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2018/10/17140012/Politie-Wim-Meijer-Fotografie.jpg
Celsiusstraat, geweldsincident
Politie