Politie zoekt getuigen woninginbraak aan Sophiaweg

Foto: Pixabay

De politie is op zoek naar getuigen van woningbraak aan de Sophiaweg in Zandvoort. Volgens de politie hebben inbrekers in de nacht van woensdag 11 september is tussen 3.30 uur en 4.00 uur toegeslagen.

Breekijzer

Bij de woninginbraak hebben de inbrekers gebruik gemaakt van onder meer een breekijzer. Verder hebben ze een raam ingeslagen om toegang tot de woning te krijgen. Volgens het politiebasisteam Kennemerkust gaat het om drie jongemannen met een slank postuur. Ze zijn te voet gevlucht naar de Tollensstraat en vanaf de Tollensstraat naar de Burgemeester Beeckmanstraat.

Opgevallen

De politie vraagt aan het publiek of er iets is opgevallen waarvan het vermoeden bestaat dat dit te maken heeft met deze woninginbraak. Als dat het geval is, verzoekt de politie om direct contact op te nemen. Alle informatie is welkom, ook eventuele camerabeelden of foto’s kunnen daarbij belangrijk zijn. De politie is te bereiken via 0900-8844. Wie de informatie liever anoniem wil doorgeven kan bellen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000. Dit is een gratis nummer.

Tips

De politie heeft ook tips als er zich verdachte situaties bij een woning kunnen voordoen. Het is volgens de politie altijd goed om een aantekening te maken van het signalement of het kenteken te noteren van een eventuele auto bij een dergelijke situatie.

Telefoonnummers

De politie stelt dat voor verdachte situaties het altijd goed is om te bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, kan iedereen bellen met 0900-8844. Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen

Cookieinstellingen