Onderzoek naar schietincident in Zandvoort

Foto: Wim Meijer Fotografie

De politie zoekt getuigen van een schietincident op de Keesomstraat van zaterdagavond 2 november rond half acht ’s avond. Het is de tweede incident binnen twee weken tijd, want eerder is er ook een incident geweest waarbij rondvliegende kogels voor de nodige schade heeft gezorgd aan geparkeerde auto’s in dezelfde straat.

Man met een donker blauwe jas met capuchon

De politie is op zoek naar een man met een donker blauwe jas met capuchon en een broek met een witte streep. Volgens de politie heeft deze persoon daar op de galerij op een onbekend gebleven man geschoten. Voor het schietincident op de galerij heeft de dader ook nog in de richting van een getuige geschoten, die daar ongedeerd bij gebleven is. Beide mannen zijn hardlopend gevlucht en ondanks een zoekactie van de politie nog niet gevonden.

Verband

Zoals eerder vermeld wil de politie ook weten of dit schietincident te maken heeft met de schietpartij op 21 oktober in dezelfde Keesomstraat van dit jaar. Wie informatie heeft en nog niet met de politie heeft gesproken kan contact opnemen met de politie. Dat kan via het telefoonnummer 0900-8844. Wie liever anoniem de politie wil spreken kan dit ook doen. Het nummer waarop dit mogelijk is via het telefoonnummer van Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.