Jaarwisseling in Zandvoort

Foto: Jaap Koper

Vannacht is in een horecagelegenheid aan de Haltestraat in Zandvoort een 21-jarige vrouw met een glas in haar gezicht geslagen. De vrouw is daarbij gewond geraakt aan haar gezicht. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft bij het incident een 21-jarige man aangehouden.

Jaarwisseling

Afgezien van dit incident is de jaarwisseling in de badplaats rustig verlopen. De actie voor het nieuwjaarsvegen van Nederland Schoon lijkt wat minder geslaagd te zijn. In diverse Zandvoortse straten liggen nogal wat dozen waarin vuurwerk is afgestoken.

Brandmeldingen

De Zandvoortse brandweer is alleen uitgerukt op oudejaarsavond voor een brandmelding in de Keesomstraat en eerder op de dag voor een melding aan de Jac. P. Thijsseweg. In het geval van de Keesomstraat gaat om een gat in de box en een gesneuveld raam.


 

Beschoten

In Amsterdam zijn brandweermannen de afgelopen nacht tijdens hun werkzaamheden beschoten met vuurwerk door agressieve omstanders. Een brandweerman is daarbij op zijn hoofd geraakt. De Amsterdamse brandweer noemt de nacht van de jaarwisseling ‘traditioneel druk’.