Politie doet aanhoudingen in verkeer

De politie Bloemendaal Heemstede en Zandvoort heeft op 3 februari op haar Facebookpagina gemeld dat één collega in 2018 al 3 bestuurders, zonder rijbewijs, heeft staande gehouden. De agent heeft kennelijk een goede neus bij de aanhoudingen want de afgelopen week hebben enkele verkeersdeelnemers kennisgemaakt met deze diender.

Ongeldig verklaard rijbewijs

Afgelopen dinsdagavond is een bestuurder van een personenauto op de Zeeweg in Overveen voor de bijl gegaan. De agent treft de bestuurder aan met een ongeldig verklaard rijbewijs. Zijn collega houdt een dag later ook al iemand aan met een ongeldig rijbewijs.

Snorfiets

De eerder genoemde diender heeft de volgende dag weer beet. De agent houdt een 15-jarige jongen op een snorfiets aan in het centrum van Zandvoort, omdat de jongen verschillende verkeersregels aan zijn laars lapt.

Alcoholcontrole

Afgelopen maand heeft de politie uit deze regio een nachtelijke alcoholcontrole gehouden in Zandvoort, Bentveld en Heemstede. Ook daar houdt de politie vaker “bliksem-actie’s” waarbij zij in korte tijd op een locatie staan om vervolgens daarna te verkassen naar een andere locatie.

Bron: Politie Bloemendaal Heemstede en Zandvoort

Cookieinstellingen