Vijf gewonden in verkeer Zandvoort tijdens druk weekend

Afgelopen weekend zijn tijdens het drukke weekend in Zandvoort zijn vijf mensen gewond geraakt in het verkeer. Op zondagochtend is er een ongeval waarbij vier fietsers met elkaar in botsing zijn gekomen en ’s middags is er één persoon gewond geraakt bij een botsing tussen twee personenauto’s.

Fietsers

Op zondagochtend zijn vier fietsers met elkaar in botsing gekomen op de Brederodestraat bij boulevard Paulus Loot in Zandvoort. Alle vier zijn daarbij gewond geraakt, waarvan één ernstig. Volgens de hulpdiensten is het ernstig gewond geraakte slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

In actie

Verschillende hulpdiensten, waaronder politie en ambulance, zijn direct na de melding in actie gekomen. Ook is er een traumahelikopter ingezet, die op het strand is geland. Over de toestand van de overige drie slachtoffers is niets bekend.

Boulevard Barnaart

Op zondagmiddag is bij een botsing tussen twee personenauto’s op de Boulevard Barnaart in Zandvoort één persoon gewond geraakt. Bij het tankstation zijn de auto’s met elkaar in botsing gekomen, wat weer heeft geleid tot een file. De file is ontstaan omdat deelnemers aan de Circuit Run na hun prestatie huiswaarts zijn gegaan. Het verkeer heeft behoorlijk wat hinder ondervonden door het verkeersongeval.Ambulances

Twee ambulances zijn na de botsing naar het ongeval gereden. De bestuurster van één van de personenauto’s is daarbij overgebracht naar het ziekenhuis.

Bron: Politie Bloemendaal Heemstede en Zandvoort

Cookieinstellingen