Campingbrand in vakantiehuisje Zandvoort kost één dode

NH Nieuws meldt dat bij een campingbrand in een vakantiebungalow in Zandvoort een persoon om het leven is gekomen. De brand heeft gewoed in een gebouw van camping De Branding aan de Boulevard Barnaart zo meldt de politie.

Ongeloof

Volgens verslaggever Dennis Mantz van NH Nieuws heerst er onder de caminggasten na de dodelijke campingbrand van afgelopen nacht veel ongeloof. Mantz vertelt dat hij geen schimp kan zien van van wat daar in brand heeft gestaan. ,,Er wordt gesproken over dat dat een bungalow was, maar dat lijkt vanaf hier niet zo. Het is een bijgebouw van een receptie met veel brandschade”, vertelt de verslaggever aan NH Radio.

Meegekregen

Dat niet alle campinggasten hebben meegekregen van de brand blijkt wel uit het drama wat zich vlakbij hun overnachtingsplek heeft voorgedaan. Volgens verslaggever Mantz zijn er mensen die het terrein hebben verlaten voor een wandeling over het strand en van het hele gebeuren niets weten. Het enige wat zij volgens de NH Nieuws verslaggever weten is dat het ontbijt niet is doorgegaan.

Barbecue

Twee Schotse campinggasten hebben tegen NH Nieuws uit de doeken gedaan wat zij hebben gehoord. Volgens de Schotten is hen een rookgeur opgevallen en hebben zij gedacht dat het om een barbecue zou gaan. ,,We wisten niet dat het om een brand ging waar iemand bij is overleden. Daar zijn we ontzettend van geschrokken”, vertellen de twee aan de verslaggever.

Uitgerukt

De campingbrand is volgens NH Nieuws rond half één uitgebroken, waarop de brandweer direct is uitgerukt en naar de camping is gegaan om het vuur te blussen. De politie onderzoekt wat er precies is voorgevallen.

Bron: NH Nieuws

Cookieinstellingen