Woningbrand in flatwoning Celsiusstraat snel onder controle

Foto: Wim Meijer Fotografie

De brandweer heeft afgelopen maandagmorgen een woningbrand in de Celsiusstraat snel onder controle. Uiteindelijk blijkt de woning alleen de nodige rookschade te hebben opgelopen.

Melding

Rond elf uur krijgen hulpdiensten de melding van een woningbrand aan de Celsiusstraat. De Zandvoortse brandweer rukt direct na de melding met twee voertuigen uit naar de plek des onheils en is binnen een mum van tijd ter plaatse. Ook de politie en een ambulance zijn gealarmeerd.

Rook

Als de hulpdiensten bij de woning aan de Celsiusstraat arriveren, zien zij rook uit de woning komen. Met een ram verschaft de brandweer zich toegang tot de woning om bij de brandhaard te komen.

Pannetje

Als snel blijkt dat het vuur is ontstaan door een pannetje op het fornuis en valt het blussen mee. Wel is de bewoonster in slaap gevallen waardoor de woning de nodige rookschade heeft opgelopen.

Ambulance

De ambulancedienst die ook aanwezig is heeft de bewoonster van het pand gecontroleerd omdat zij rook heeft ingeademd. Nadat de woning is geventileerd, is de brandweer retour kazerne gegaan.

'

Reacties

article
8921
Woningbrand snel onder controle
De brandweer heeft afgelopen maandagmorgen een woningbrand in de Celsiusstraat snel onder controle. Uiteindelijk blijkt
https://zandvoort.nieuws.nl/politie/8921/woningbrand-flatwoning-celsiusstraat-snel-controle/
2018-07-02T19:26:21+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2017/11/14101930/I5A0077-brandweer.jpg
Celsiusstraat, woningbrand
Politie