Politie zoekt getuigen mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling. Afgelopen week heeft de politie twee mannen aangehouden voor mishandeling op het Raadhuisplein in Zandvoort.

 

Mishandeld

Op die avond hebben de twee waarschijnlijk een 25-jarige man uit Haarlem mishandeld. De verdachten zijn een 26-jarige man uit Zandvoort en een 27-jarige man van Somalische afkomst.

Melding

De politie krijgt eerder op die dag een melding over de mishandeling. Het slachtoffer blijkt klappen te hebben gekregen en ook tegen zijn hoofd te zijn geschopt als hij op de grond ligt. Het slachtoffer heeft vermoedelijk onder anderen een hersenschudding opgelopen en is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Passante

Een passante wijst de politie in de richting waarin de verdachten zijn weggevlucht. Op de Kleine Krocht treft de politie hen aan zijn daarbij direct aangehouden.

Onduidelijk

De aanleiding van de mishandeling is nog onduidelijk. De politie verzoekt daarom getuigen die de mishandeling of de aanleiding daartoe hebben gezien, om contact op te nemen. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op telefoonnummer 0800-7000.

Cookieinstellingen