Zandvoortse sportinstuif trekt veel belangstelling

Foto: Team Sportservice Heemstede-Zandvoort

Vorige week zijn veel kinderen op de Zandvoortse sportinstuif afgekomen. Het Team Sportservice Heemstede-Zandvoort dat deze sportinstuif heeft georganiseerd kan tevreden terug kijken.

Korver sporthal

Behoorlijk wat Zandvoortse kinderen zijn op donderdag 25 oktober naar de Korverhal gekomen. Tussen 11.00 tot 13.00 uur hebben alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar zich kunnen uitleven met verschillende onderdelen die het Team heeft uitgedacht.

Deelnemen

Tijdens de sportinstuif hebben de kinderen vrij kunnen deelnemen aan pannavoetbal, straattennis, knots hockey en een uitdagende storm- en slingerbaan. Bij pannavoetbal hebben behoorlijk wat kinderen de trukendoos geopend. Bij dit onderdeel is het mogelijk om 1 tegen 1 of 2 tegen 2 te spelen.

Straattennis

Tijdens straattennis hebben de leden van het Team Sportservice Heemstede-Zandvoort genoten van de rally’s die de kinderen hebben laten zien. De storm- en slingerbaan is ook in trek geweest. Hier hebben de kinderen de uitdaging met zichzelf aangegaan om steeds hun eigen records te verbeteren op de slingerbaan. Volgens de organisatoren is er allemaal lekker en behoorlijk fanatiek aan toe gegaan, zonder dat het uit de hand is gelopen.

Clinics

Daarnaast heeft basketbalvereniging The Lions twee clinics gegeven. Tijdens deze clinics krijgen de kinderen de fijne kneepjes van het basketballen. Tegelijkertijd hebben zij op die manier hun vaardigheden kunnen tonen, maar hebben ze ook veel over de sport zelf geleerd van trainer Storm Bertelkamp. Na de clinic is er genoeg ruimte geweest om een partijspel te spelen. Tijdens het partijspel hebben de organisatoren maar ook de andere aanwezigen gezien dat de training goed van pas is gekomen. Veel kinderen hebben lay-ups gemaakt en zijn er volgens de leden van Team Sportservice Heemstede-Zandvoort genoeg mooie punten gescoord.

Bezweet en voldaan

De kinderen zijn bezweet en voldaan naar huis toe gegaan. De sportinstuif is in de ogen van het Team Sportservice Heemstede-Zandvoort een groot succes geweest dat dit een vervolg gaat krijgen in de kerstvakantie. Ook dan zal het team dit naar buiten toe worden gebracht. Volgens de leden van Sportservice hebben de kinderen ieder geval erg genoten.

 

'

Reacties

article
10231
Zandvoortse sportinstuif trekt veel belangstelling
Vorige week zijn veel kinderen op de Zandvoortse sportinstuif afgekomen. Het Team Sportservice Heemstede-Zandvoort dat
https://zandvoort.nieuws.nl/sport/10231/zandvoortse-sportinstuif-trekt-belangstelling/
2018-10-30T16:39:01+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2018/10/30163845/Sportinstuif-Team-Sportservice-Heemstede-Zandvoort.jpg
Korverhal, sportinstuif
Sport