Snowboarden met een lichamelijke beperking bij SnowPlanet

Foto: Snowplanet

Op zondag 20 januari kunnen mensen met een lichamelijke beperking terecht bij SnowPlanet. Dan is er een open dag in samenwerking met Mentelity foundation van paralympisch kampioene Bibian Mentel bij het snowboarden.

Samenwerking

SnowPlanet is een samenwerking aangegaan met de Mentelity foundation van Mentel. De open dag is bedoeld om voor mensen met een fysieke beperking graag kennis te laten maken met het snowboarden.

Materiaal

Bezoekers aan deze dag krijgen materiaal van SnowPlanet, twee uur toegang tot de piste en professionele begeleiding. Ook ontvangen de deelnemers extra informatie over hoe iedereen met ieders specifieke beperking toch kan snowboarden.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen vijftien euro. Niemand hoeft ervaring te hebben. De dag is toegankelijk voor zowel de beginnende als de gevorderde snowboarder. Wie na deze dag helemaal enthousiast geworden is over het snowboarden kan zich ook die dag inschrijven voor de wekelijkse lessen, die van start gaan in maart 2019. SnowPlanet is te vinden in recreatiegebied Spaarnwoude aan de Heuvelweg 6 en 8 in Velsen-Zuid.

Informatie

Voor meer informatie ga naar https://mentelityfoundation.org/snowboard-fun-dagen/

'
article
10804
Snowboarden met een lichamelijke beperking bij SnowPlanet
Op zondag 20 januari kunnen mensen met een lichamelijke beperking terecht bij SnowPlanet. Dan is
https://zandvoort.nieuws.nl/sport/10804/snowboarden-met-een-lichamelijke-beperking-bij-snowplanet/
2018-12-22T09:45:58+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2018/12/23133455/Snowplanet.jpg
open dag, snowboarden, SnowPlanet
Sport