Team Sportservice Heemstede-Zandvoort komt met ondersteuningsaanbod 2019

Foto: Team Sportservice Heemstede Zandvoort

Het Team Sportservice Heemstede-Zandvoort komt ook komend jaar met een ondersteuningsaanbod voor de Zandvoortse sportverenigingen. Doel van de ondersteuning is om de sportverenigingen meer toekomstbestendig te maken.

Sportnota

Uitgangspunt is daarbij de nieuwe sportnota van Zandvoort wat volgens Sportservice Heemstede-Zandvoort deze extra ondersteuning mogelijk maakt. Als voorbeeld van het ondersteuningsaanbod over het afgelopen jaar noemt het team het opstarten van het jongerenproject WhoZnext bij The Lions en het ondersteunen van verenigingen, zoals bijvoorbeeld bij het indienen van aanvragen voor gemeentelijke stimuleringsfonds. Ook heeft het Team Sportservice Heemstede-Zandvoort in 2018 ondersteuning geboden door te komen met de start van de cursus Besturen met een visie.

Thema avonden en cursussen

,,In 2019 zijn er een aantal thema avonden en cursussen waar verenigingen zich voor kunnen aanmelden. We vermelden het ondersteuningsaanbod voor het eerste kwartaal. Op 23 januari is er een thema avond over vrijwilligerswerving, die wordt opgevolgd door de cursus Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd (op 13/2, 6/3, 27/3, 24/4)”, zegt Hubert Habers van het Team Sportservice Heemstede-Zandvoort.

Verschillende doelgroepen

Daarnaast laat Habers weten dat op 19 februari er 2 thema avonden plaatsvinden, voor verschillende doelgroepen. ,,Voor penningmeesters staat de nieuwe wet m.b.t. de BTW vrijstelling op het programma, gecombineerd met het onderwerp verloning. Overige bestuursleden/geïnteresseerden worden bijgepraat over de AVG privacywet. Op 26 februari staat een ‘goede voorbeelden sessie’ ingepland, met inspirerende verhalen over samenwerkingen tussen sportverenigingen en het sociaal domein”, zegt Habers.

Meer informatie en aanmelden

De sportorganisatie organiseert op locatie van één van de deelnemende verenigingen in Zandvoort. Verenigingen kunnen zich, ook met aanvullend hulpvragen aanmelden bij verenigingsadviseur Hubert Habers via [email protected]. Bij dit mailadres kunnen verenigingen terecht voor inhoudelijke vragen over de cursussen. Meer informatie is ook te vinden op https://jouw.teamsportservice.nl/heemstede-zandvoort/.

 

'

Reacties

article
10877
Sportservice komt met ondersteuningsaanbod 2019
Het Team Sportservice Heemstede-Zandvoort komt ook komend jaar met een ondersteuningsaanbod voor de Zandvoortse sportverenigingen.
https://zandvoort.nieuws.nl/sport/10877/team-sportservice-heemstede-zandvoort-komt-met-ondersteuningsaanbod-2019/
2019-01-04T17:14:08+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2018/11/11135249/Team-Sportservice-Heemstede-Zandvoort-Afbeelding.jpg
Hubert Habers, ondersteuningsaanbod, Team Sportservice Heemstede-Zandvoort
Sport