Sportschool Kenamju valt in de prijzen bij internationaal toernooi

Foto: Kenamju

Bij het onderdeel karate is sportschool Kenamju met vestigingen in Haarlem en Zandvoort in de prijzen gevallen. Dat is gebeurd tijdens de internationale WW-Cup 2019 in Puderbach Duitsland. Met de ploeg zijn coaches Daan Noll, Merel Cassee, Nathan Klint, Kevin Willemsen en Arno Hekelaar meegereisd naar het toernooi.

Succesvol en sterk bezet

De karateka’s van de sportschool zijn succesvol geweest. Dat blijkt wel uit het aantal medaille’s wat de ploeg naar huis heeft meegenomen. In totaal is de afvaardiging aan de WW-Cup goed voor drie maal goud, één maal zilver en vijf keer brons. In totaal hebben vierentwintig karateka’s van Kenamju deelgenomen aan het internationale toernooi. Het toernooi is ook sterk bezet, want de sportschool uit de regio heeft het opgenomen tegen veel buitenlandse deelnemers. In totaal hebben 853 deelnemers uit 154 landen meegedaan.

Pittig

Volgens de sportschool is het toernooi er pittig aan toe gegaan. Daar heeft de ploeg zich behoorlijk tegen verweerd. ,,Vooral bij de jongens, vechtend in de categorie teams onder 16 jaar werd hard geknokt”, zegt het begeleidingsteam in een persbericht. Het jongensteam met Steijn van Harlingen, Sebastiaan van Teeffelen en Joost Keijer zijn in deze klasse huiswaarts gegaan met de eerste prijs.

Andere prijswinnaars

De andere prijswinnaars in de ploeg zijn:

  • Eerste plaats: Rasha Azzaoui, Suzanne Hekelaar Gombert en Teams jongens U16
  • Tweede plaats; Merel Cassee
  • Derde plaats: Danniel Jonkers, Zakaria Bounja, Elisa Lie, Steijn van Harlingen en Naomi Pollmann.

 

'
article
12370
Kenamju valt in de prijzen
Bij het onderdeel karate is sportschool Kenamju met vestigingen in Haarlem en Zandvoort in de
https://zandvoort.nieuws.nl/sport/12370/sportschool-kenamju-valt-in-de-prijzen-bij-internationaal-toernooi/
2019-04-16T13:00:24+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2019/04/16170636/Kenamju-1e-Plaats-Rasha-Azzaoui-bijgewerkte-webversie.jpg
karate, Kenamju
Sport