Vader gunt zoon succes met Formule 1 in Zandvoort

Foto: Charles Duijff

Vader Pieter van Vollenhoven gunt zijn zoon Prins Bernhard jr het succes van een Formule 1 race op het Circuit Zandvoort. Van Vollenhoven is trots als het zijn zoon ook gaat lukken om de koningsklasse in de autosport terug te halen naar Zandvoort.

Op bezoek

Regionaal mediaplatform NH Nieuws is op bezoek bij Van Vollenhoven als hem naar de ontwikkeling over de Formule 1 race wordt gevraagd. ,,Als hij het voor elkaar krijgt en het wordt een succes, dan gun ik hem dat van harte”, zegt Van Vollenhoven tegen NH Nieuws.

Lange tijd

Bernhard van Oranje is al lange tijd bezig om als eigenaar van het Circuit Zandvoort om een Nederlandse Formule 1 race op de kalender te krijgen van volgend jaar. Al eerder deze week is het internet ontploft nadat enkele autosport- en nieuwswebsites al melden dat er een definitief akkoord is tussen het Formula One Management en het Zandvoortse circuit. Ondanks het ontbreken van een officiƫle bevestiging, zijn de voortekenen positief.

Terugkeer

Volgens Van Vollenhoven is een terugkeer van Formule 1 naar Zandvoort alleen mogelijk met veel steun van de bevolking. ,,Het is een kwestie van smaak. Als men zegt ‘We zouden het met de aanwezigheid van Max Verstappen willen hebben’, dan is het niet Bernhard die dat beslist. Maar dan moeten heel veel mensen dat willen, anders krijg je het niet voor elkaar”, zegt Van Vollenhoven tegen NH Nieuws.

Bron: NH Nieuws

'
article
12407
Vader gunt zoon succes met Formule 1
Vader Pieter van Vollenhoven gunt zijn zoon Prins Bernhard jr het succes van een Formule
https://zandvoort.nieuws.nl/sport/12407/vader-gunt-zoon-succes-met-formule-1-in-zandvoort/
2019-04-11T08:30:43+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2019/02/05201807/Circuit-Zandvoort-Charles-Duijff.jpg
Bernhard van Oranje, Circuit Zandvoort, Formula One Managament, Formule 1, Pieter van Vollenhoven, Prins Bernhard jr.
Sport