Tientallen kinderen bij Sportinstuif tijdens herfstvakantie

Foto: Team Sportservice Heemstede Zandvoort - aangeleverd

Tijdens de herfstvakantie hebben meer dan veertig kinderen tussen zes en twaalf jaar meegedaan aan de Sportinstuif die het Team Sportservice Heemstede-Zandvoort heeft georganiseerd. Volgens het Team Sportservice Heemstede-Zandvoort is de instuif daarmee geslaagd.

James Bond-Spel

De kinderen hebben kennisgemaakt met het James Bond-Spel. De kinderen zijn daarbij in groepjes aan de slag gegaan met het spel. Een spel met veel actie, waarbij de kinderen via een hindernisparcours de diamanten veilig hebben moeten overbrengen. Onderweg is het uitkijken geblazen voor de vele kogels (ballen). Wie door een bal wordt geraakt, is ook daarmee de diamant kwijtgeraakt. Volgens de organisatoren is het er best fanatiek aan toe gegaan.

Stormbaan

Daarnaast hebben de organisatoren ook een stormbaan uitgezet waarop kinderen hebben kunnen vrijspelen. De deelnemende kinderen hebben op de baan geklommen, geklauterd, geslingerd en gerend. Verder hebben een aantal kinderen gebruik gemaakt van een pannaveldje om de voetbalvaardigheden te tonen. De docenten van Team Sportservice Zandvoort kijken terug op een in hun ogen succesvolle activiteit.

Nieuwe sportinstuif in de maak

Een nieuwe sportinstuif is al in de maak. Ook nu nodigt het Team Sportservice Heemstede-Zandvoort alle kinderen van ze tot en met twaalf jaar uit voor lasergamen in de kerstvakantie. Deze instuif vindt plaats op donderdag 2 januari 2020 van 13.00 tot 15.00 uur in de Korverhal, Duintjesveldweg 1a in Zandvoort. Voor deze activiteit is het nodig dat kinderen zich aanmelden. Deelname kost € 2 en kan worden betaald tijdens de inschrijving via iDEAL.

Cookieinstellingen