Pokerkampioenschap in de gemeente Zandvoort

Foto: PR ONK Poker

Op zondag 18 februari is er een pokerkampioenschap in Zandvoort. Plaats van handeling is het Amsterdam Beachhotel aan het Badhuisplein in Zandvoort. De organisatie is in handen van het Open Nederlands Kampioenschap Poker.

Voorronde

Het kampioenschap maakt onderdeel van een voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Verspreid over heel Nederland vinden er 125 voorrondes plaats met als doel het halen van de landelijke finale. Volgens de organisatie zullen zij de speellocatie omtoveren tot een ware pokerroom, waarbij de deelnemers gaan spelen om de beste pokerspeler van de gemeente Zandvoort.

Titel

De winnaar van de voorronde mag zich een jaar lang de titel ‘Amateur Poker Kampioen van de gemeente Zandvoort´ noemen. De pokerkampioen krijgt bovendien een mooie beker. Daarnaast kwalificeert de winnaar van deze voorronde van het pokerkampioenschap zich voor de landelijke finale.Naast de winnaar bepalen de organisatoren van het Open Nederlands Kampioenschap Poker aan de hand van het deelnemersaantal hoeveel mensen zich direct kwalificeren voor de finale en hoeveel pokerspelers zich plaatsen voor de halve finales.

Laagdrempelig toernooi

Volgens de organisatoren maakt dit toernooi het mogelijk voor alle pokerliefhebbers om mee te doen aan een laagdrempelig toernooi. Deelnemers en deelneemsters die mee willen doen, kunnen zich via de website van het Open Nederlands Kampioenschap Poker inschrijven.

Kosten

De kosten voor deelname zijn slechts twaalf euro vijftig aan inschrijfgeld. ,,Door mee te doen krijgen zij niet alleen de kans om een gooi te doen naar de titel, maar ook de kans om een leuk, laagdrempelig toernooi in een professionele setting te spelen”, zegt Mathijs Jonkers, organisator van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. De voorronde in Zandvoort begint om 15.00 uur.

Reacties

article
7422
Pokerkampioenschap in de gemeente Zandvoort
Op zondag 18 februari is er een pokerkampioenschap in Zandvoort. Plaats van handeling is het
https://zandvoort.nieuws.nl/sport/7422/pokerkampioenschap-gemeente-zandvoort/
2018-02-06T18:53:51+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2018/02/06185209/Winnaar-Zandvoort-ONK-Poker.jpeg
Amsterdam Beach Hotel, Open Nederlands Kampioenschap Poker, pokerkampioenschap
Sport