SV Zandvoort pakt prijzen bij Voetbalgala 2018

Foto:

De SV Zandvoort heeft bij het Voetbalgala 2018 de nodige prijzen gepakt. Tijdens het door Voetbal in Haarlem georganiseerde voetbalgala in Villa Westend zijn verschillende prijzen uitgereikt, waarbij trainers en rapporteurs hun stemmen hebben uitgebracht.

Stemmen

Naast trainers en rapporteurs hebben na de winterstop ook de fans van de regionale clubs via de officiƫle Voetbal in Haarlem app hun stemmen kunnen uitbrengen voor het Voetbalgala 2018. Voor de SV Zandvoort hebben onder meer Kas de Vries, Bud Water, Nigel Berg, Jesse de Haan, Ted Saunier de nominaties gekregen in verschillende categorieƫn tijdens het Voetbalgala 2018. Deze nominaties hebben zij gekregen voor de prestaties van het afgelopen seizoen.

Prestaties

Deze mannen hebben een heel seizoen zich behoorlijk laten zien en vooral het eerstgenoemde viertal is verantwoordelijk geweest voor een ongekend aantal doelpunten in de derde klasse waar de SV Zandvoort in is uitgekomen. Zoals bekend heeft het team van trainer Saunier de titel met overmacht gepakt.

Aantrekkelijk voetbal

Voor volgend seizoen wil de SV Zandvoort met wederom aantrekkelijk voetbal gecombineerd met goede prestaties verder gaan in de tweede klasse. Daar heeft ploeg al de nodige voor gedaan met het aantrekken van onder meer Nigel Castien.

Prijzen

De prijzen die de SV Zandvoort heeft gepakt zijn als volgt:

  • Kas de Vries – Beste middenvelder 2017-2018
  • Nigel Berg – Beste aanvaller 2017-2018
  • SV Zandvoort als beste team van 2017-2018 uitgeroepen

Foto van Voetbalgala 2018 met toestemming: Justin Luiten

Cookieinstellingen