Rabbel in Zandvoort omgetoverd in super gezellig ‘Formule I Racecafé en lunchroom

Foto: Charles Duijff

Zandvoort werd de afgelopen weken rijk omgetoverd in de Formule I sfeer. Niet alleen buiten, zo blijkt wanneer je Lunchroom en café Rabbel bezoekt. Café? Het Racecafé van Zandvoort zal je bedoelen!

Bron website Rabbel: Nu de Formule 1 na 36 jaar weer in het mooie dorp terugkeert, is Rabbel ook dé plek om Max Verstappen te zien schitteren. Het interieur van Rabbel lijkt wel op een klein Formule I museum. Tijd om daar een ‘pitstop’ te nemen tijdens uw wandelrondjes door het centrum van Zandvoort. Terwijl u bij Rabbel van de unieke autosport-sfeer geniet, met prachtige museumstukken en race memorabilia, serveren zij u hun heerlijke Pitspils.Op de zondagen dat de Formule 1 rijdt, hebben zij speciale Grand Prix arrangementen. Naast het snelste pilsje van Nederland, serveren zij u dan ook overheerlijke versnaperingen. Hierdoor geniet u nóg meer van de strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton!

Natuurlijk kunt u bij Rabbel dagelijks ook terecht voor een bakkie en een babbel. Hun zeer zonnige terras is een perfecte plek om te genieten van dagverse salades, heerlijk belegde broodjes en de beroemde Rabbelburger. Gastheer Marcel Busscher ontvangt u eveneens graag voor een high tea, high wine, high beer, brunch, koffietafel of een leuk arrangement met een escape room. Kom langs en ervaar het! Rabbelt u gezellig mee?’

Vanaf het Raadhuisplein naar het Kerkplein v.v. is het sowieso niet ‘Verstappen)

Reacties