Run op Familie Racedagen driven by Max Verstappen

Foto: Jaap Koper

Het zit er dik in dat na de overwinning van Max verstappen bij de Grand Prix van Spanje er nu een run is gekomen op de kaartjes voor de Familie Racedagen driven by Max Verstappen. Het Circuit Park Zandvoort heeft het al eerder gemerkt, toen tien dagen terug de overstap van Verstappen is bekendgemaakt naar het Red Bull Racing Team.

Stimulans

Gisteren heeft Erik Weijers van het Circuit Park Zandvoort nog gezegd dat de historische overwinning ook goed is voor de autosport in Zandvoort. ,,De zege van Max Verstappen in de Grand Prix van Spanje is een stimulans voor de autosport in Nederland en voor ons als enige autocircuit”, zegt Weijers voor het ANP. Juist dat is te merken aan de statistieken die het Zandvoortse circuit ziet nu de verrassende prestaties van Verstappen een ongekende wending hebben genomen

Explosief

Niet alleen het circuit ziet het, maar ook medeorganisator Jumbo ziet het. De supermarktketen constateert een explosieve toename in de vraag naar de tickets voor 4 en 5 juni. Na de overwinning van het jonge racetalent in Spanje is de website waar klanten van Jumbo hun kaarten kunnen reserveren door de enorme toeloop bijna ‘onderuit’ gegaan.

Uniek

De ‘Familie Racedagen, driven by Max Verstappen’ is het enige moment waarop de 18-jarige coureur dit jaar in Nederland te zien zal zijn. De Limburger zal dan zijn Red Bull laten zien wat volgens Jumbo voor een overweldigende vraag zorgt naar tickets voor het evenement.

Gelimiteerd

Jumbo laat hun klanten weten dat zij nog tot en met uiterlijk 24 mei een unieke code voor duinplaats-ticket kunnen bemachtigen via de supermarktketen. Met deze code kunnen zij online een ticket reserveren. De beschikbaarheid van tickets is wel gelimiteerd. Jumbo adviseert daarom aan klanten die reeds een code in hun bezit hebben, deze te verzilveren om zeker te zijn van een ticket.

 

Demo’s

Tijdens de ‘Familie Racedagen, driven by Max Verstappen’ verzorgt Verstappen zoals het evenement zelf al zegt verschillende demonstraties in zijn Formule 1-auto. Daarnaast neemt Neerlands snelste autocoureur de tijd voor het publiek om handtekeningensessies te geven. Verder zijn er onder meer stuntshows, een parade van supercars en een kinderkartbaan. Zelf verheugt Verstappen zich erop. ,,Met een Formule 1-auto een demonstratie en show weggeven is altijd leuk, helemaal nu dat voor het thuispubliek in Zandvoort is. Ik doe mijn best om tijdens het evenement alle fans en bezoekers veel plezier te bezorgen”, zegt de jonge Nederlander tijdens de perspresentatie eerder in Zandvoort.

Cookieinstellingen