Dubieuze gang van zaken in Zandvoortse ontvoeringszaak

Foto: Pixabay

Mediapartner Zandvoort Inside heeft aandacht besteed aan een Zandvoortse ontvoeringszaak, waarbij Khaled El M. zijn dochters in 2003 heeft meegenomen naar Egypte en vervolgens nooit meer terug heeft laten komen naar de Zandvoortse moeder Jeannette Keur. Eerder heeft ook mediapartner NH Nieuws uitvoerig aandacht besteed aan de zaak.

(bron: NH Nieuws/Vechtscheiding/Zandvoort Inside)

Naar geboorteland Egypte

Het verhaal begint in 2003 als Khaled El M. zijn dochters naar zijn geboorteland Egypte ontvoerd. Op dat moment zijn de beide zusjes Amber en Yasmin respectievelijk vier en twee jaar oud. Als hij niet meer terugkomt en de meisjes blijven achter in Egypte begint voor de Zandvoortse Jeannette Keur de nachtmerrie pas echt.

Naar Nederland

Drie jaar geleden besluit Khaled samen met zijn dochters terug te gaan naar Nederland. Hij doet dat met zijn nieuwe vrouw en kinderen. Hij doet het ook omdat de zorg in Nederland beter is dan in Egypte. Als hij per vliegtuig aankomt in Brussel, vat de politie hem direct in de kraag, omdat hij internationaal gesignaleerd staat.

Schade

De kinderen gaan dan naar de nieuwe vrouw van Khaled. Dan wordt langzaam duidelijk welke schade er is toegebracht aan de menselijke verhoudingen tussen de kinderen en de moeder. Inmiddels herstelt die relatie, maar het is nog lang niet zoals het moet zijn.

Foto: Pixabay

Reacties

Cookieinstellingen