Beachclub Tien gaat voor positiviteit

Foto: Jaap Koper

In februari van dit jaar is Beach Club in andere handen gekomen. Bas Lemmens en Beaudine Starink zijn sinds die maand de nieuwe eigenaren van het strandpaviljoen en zullen nu op het moment van dit artikel aan de vooravond staan van een druk weekend vanwege het verwachte mooie weer.

Veranderingen

Voor Bas is het zeker een verandering. Naast het feit dat hij nu op het strand actief is, werkt hij ook in discotheek Chin Chin waar hij nog steeds de eigenaar van is. Bas is daar nog regelmatig te vinden. Beaudine vult Bas aan, omdat Bas door zijn in de late uren actief is bij het werk in de Chin Chin. Het leven op het strandpaviljoen speelt zich hoofdzakelijk op de dag af, wat nu langzaam aan went.

Bewust

Voor Bas en Beaudine heeft ook de plek van Beachclub Tien een rol gespeeld om het paviljoen over te nemen. De ligging van de horecaonderneming op het strand ligt onder het Badhuisplein. ,,Het is een bewuste keuze geweest”, vertelt Beaudine.

Achtergrond

Beaudine zelf werkt al zes jaar bij Beachclub Tien en kent het bedrijf van binnen tot buiten. Ze heeft een MBO hotelschool gedaan en later bij InHolland Small Business en Retailmanagement gedaan. Die kennis komt haar goed te pas bij het leiden van het bedrijf. Over hulp hebben beiden niets te klagen ,,Tijdens het tweede weekend van maart zijn al onze ouders geweest om te helpen”, zegt Beaudine.

Positiviteit

Het strandpaviljoen staat voor positiviteit. ,,Het is een uitgangspunt in het bedrijf”, zegt Beaudine. Ze vindt dat de afswashulp minstens zo belangrijk is als de kok of de kelner die in het bedrijf aan het werk zijn. ,,Het werkt van hoog tot laag door”, zegt Beaudine.

Reacties