Iedereen is welkom bij Buddha Beach

Foto: Jaap Koper

Bij Buddha Beach is het uitgangspunt dat iedereen zich welkom voelt. Afgelopen najaar nemen Dave en Marjolein Paardekooper de strandpaviljoen Willy’s over. Het is het paviljoen direct onder het hotelgebouw van Center Parcs, waarmee ook een gekoesterde droom van Dave in vervulling gaat.

Niet vreemd

Een strandpaviljoen is Dave niet vreemd. Zijn vader heeft jarenlang strandpaviljoen nummer 15 gehad. Wat nu Mango’s is, heet in die dagen Bonbini en promoveert al vrij snel naar een hippe strandpaviljoen. Toch komt er meer bij kijken nu Dave het zelf allemaal doet.

Old school

Toch hebben Dave en Marjolein een beetje de hang naar vroeger. Het is volgens beiden een ‘old school’ paviljoen. ,,We hebben bewust gekozen voor het authentieke”, zegt Marjolein. Dat het een authentieke paviljoen is, komt door het materiaal wat in het paviljoen is verwerkt. Buddha Beach is van origineel hout.

Buddha

Over de naam van het paviljoen hebben Dave en Marjolein ook goed nagedacht. Het gaat om een ontspannen sfeer. ,,Dat is wat we willen uitstralen”, zegt Dave. Bij Buddha Beach hangen ook borden met veel wijsheden, waar ook weer de uitstraling in terug is te vinden.

Speurtocht

Voor een geschikte locatie hebben Dave en Marjolein de tijd genomen. De speurtocht leidt uiteindelijk naar Willy’s die een tijdje te koop staat. Het is een stille verkoop geweest bij de wisseling van de seizoenen.

Mooi weer

Zowel Dave als Marjolein hebben uitgekeken naar het seizoen. ,,We zitten te wachten totdat we kunnen knallen. We willen gewoon mooi weer”, zegt Marjolein. Als een mooie zomer in het verschiet ligt, dan zal het leven van het tweetal zich voornamelijk buiten af gaan spelen.

Reacties

Cookieinstellingen