Ook nu weer een sprookjeswandeling voor kinderen in het centrum van Zandvoort

Foto: Jaap Koper

Net als eerdere jaren is er ook nu weer de jaarlijkse sprookjeswandeling voor zowel de Zandvoortse kinderen als er buiten in het centrum van de badplaats. Deze keer is de wandeling op zaterdag 21 december 2019 .

Sprookjesfiguren

Van 16.00 tot 18.45 wandelen veel sprookjesfiguren rond op het Raadhuisplein en het Kerkplein in Zandvoort. Zo komt Sneeuwwitje met haar prins, Hans en Grietje en natuurlijk ook Roodkapje en de wolf. Peter Pan en Kapitein Haak wandelen ook rond en nog een heleboel andere figuren.

Sprookjesfiguren in het centrum van Zandvoort

Kerstman en poppenkastvoorstelling

Naast de sprookjesfiguren is ook de Kerstman met zijn gezin aanwezig. Alle kinderen mogen met de Kerstman op de foto. De Kerstman zit op zijn troon op het terras van Grand Café XL. Even verderop is er een gevarieerd programma voor kinderen in de Protestante Kerk met een doorlopende poppenkastvoorstelling. Deze poppenkastvoorstelling zal drie keer worden gespeeld.

Kaart

Voor de kinderen die aan de Sprookjeswandeling willen deelnemen is er een kaart te koop. Deze kaart kost € 5,00. De kaart is te koop bij Bruna op de Grote Krocht. Natuurlijk ook op de dag zelf vanaf 15.45 bij de kassa op het Kerkplein.

Waardebonnen

Op de kaart zitten waardebonnen voor chocolademelk, een betoverde appel en een sprookjes oliebol en ook een korting bon voor de ijsbaan. Dit jaar staat op de kaart ook een vossenjacht toegevoegd, waarbij elke deelnemer alle letters bij de sprookjesfiguren kunnen verzamelen. Om 18.45 eindigt de Sprookjeswandeling met de muzikale medewerking van de Sprookjesfiguren in de Protestante Kerk. Zij zingen kinderkerstliedjes, waarbij iedereen kan komen kijken en vooral om mee te zingen.

 

Reacties

Cookieinstellingen