Nog 500 startbewijzen beschikbaar Omloop van Zandvoort

Foto: Le Champion - aangeleverd

Onder het motto ‘Vol is vol’ heeft organisator Le Champion voor de Omloop van Zandvoort op zondag 29 maart nog 500 startbewijzen beschikbaar. Door de grote belangstelling voor de openingsklassieker zijn volgens de organisatoren alle 3000 Early Bird startbewijzen verkocht.

(bewerkt persbericht Le Champion)

Late Bird

Voor de laatkomers die op de fiets hun wielerseizoen willen beginnen, geeft Le Champion nu de mogelijkheid om het zogenaamde Late Bird startbewijs te kopen. De organisatoren mikken op de fietsliefhebbers die als eerste de bandensporen op het nieuwe Formule 1 circuit zetten. Alleen gaat die vlieger niet op, want dat is al op 29 februari gebeurd met een speciale dag voor de Rensportschool Zandvoort.

Verhoogd

Sportorganisatie Le Champion zegt door de grote animo de limiet te hebben verhoogd naar 3500 deelnemers voor de 8e editie van het fietsevenement. Op die manier kan nu een recordaantal fietsers hun wielerseizoen aftrappen.

Toertocht met tijdrit op Circuit Zandvoort

De Omloop van Zandvoort is een geheel recreatieve toertocht over 45, 85 of 120 km, die door de duinen en het bloembollengebied gaat tussen Zandvoort, Katwijk en Haarlem. Deelnemers starten met een tijdrit op het vernieuwde Formule 1 circuit van Zandvoort. De deelnemers kunnen op verschillende plaatsen hun energieniveau op peil brengen bij de posten die langs het parcours staan. Na een geslaagde rit krijgen de fietsers hun medaille omgehangen bij de finish in het centrum van Zandvoort.

30 van Zandvoort en Zandvoort Circuit Run

Naast de Omloop van Zandvoort organiseert Le Champion in hetzelfde weekend de wandeltocht 30 van Zandvoort én de Zandvoort Circuit Run. Net als bij de fietstocht is het Le Champion te doen om zelf te ervaren hoe het is om over het asfalt van het Circuit Zandvoort te lopen.

Inschrijven

Wie nog aan de startbewijzen wil komen, kan zich inschrijven op de website van de Omloop van Zandvoort. Le Champion raadt wel aan om er snel bij te zijn, want de belangstelling voor het fietsevenement is groot. Wie zich nog wil inschrijven voor de wandeltocht of de prestatieloop kan inschrijven op de website van de 30 van Zandvoort en de Zandvoort Circuit Run.

Reacties

Cookieinstellingen